backpack tips

Wereldreis maken? Vergeet deze voorwerpen niet!

Ga je binnenkort een roadtrip of lange wereldreis maken? Vergeet dan niet om een aantal belangrijke spullen mee te nemen. We hebben een paar essentiele voorwerpen op een rijtje gezet, zodat je met een gerust hart aan je trip kunt beginnen.

Essentiële gadgets voor je trip

We zullen de voor de hand liggende dingen even achterwege laten in dit artikel. Je zult namelijk al wel weten dat je een backpack of goede schoenen nodig hebt. We focussen ons op de dingetjes die veel reizigers vergeten.

Welke dingen zijn dat?

Er zijn een paar belangrijke en handige voorwerpen die je (reis) leven een heel stuk eenvoudiger maken. Een klamboe is hier een heel goed voorbeeld van. Het voorkomt dat je nare beten krijgt van muggen en andere insecten, en is dus daarom niet alleen prettig tegen de jeuk, maar beschermt je ook nog eens tegen eventuele ziektes die je kunt krijgen van een muggenbeet.

Een absolute must voor al je apparatuur

Wat ook heel veel backpackers over het hoofd zien is dat niet overal ter wereld dezelfde stopcontact aansluitingen zijn. Hierdoor kun je niet je telefoon opladen op belangrijke momenten. Dit probleem voorkom je gelukkig eenvoudig door een universele stopcontact adapter aan te schaffen. Zo kun je praktisch overal op aarde jouw elektronische apparatuur opladen.

Denk aan je ogen

Wanneer je naar Australië of Nieuw-Zeeland gaat moet je ook rekening houden met het feit dat de zon daar een stuk feller schijnt dan in Nederland. Daarom is het aan te raden om een goede zonnebril mee te nemen. Voor backpackers zijn de zonnebrillen van Zo Zoet een goede tip. In hun webshop kun je ieder model zonnebril kopen. Deze zien er strak uit en beschermen je ogen tijdens je trip.

Tot slot.

Met deze voorwerpen wordt jouw reisleven dus een heel stuk prettiger. Ze nemen weinig ruimte in beslag maar voorkomen een heleboel irritaties.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *