http://www.waterpaviljoens.nl

Waterpaviljoen Eden

Een van de mooiste vakantie woningen die in Friesland te huur worden aangeboden; waterpaviljoen Eden. Een bijzonder en exclusief 4 persoons waterpaviljoen in Noardburgum, dat deels boven het water is gebouwd. Met een eigen terras van 24m2 op het water en een eigen aanlegplaats aan de woning voor schepen tot 8 meter met een diepgang van maximaal 2 meter. De kwaliteit van het zwemwater is zeer goed, zodat ook een frisse duik tot de mogelijkheden behoort.

Buiten de vele verrassende details, treft u in de woonkamer ondermeer een zithoek aan met een leren bank en twee moderne leren fauteuils. Een kersenhouten eettafel met 4 comfortabele stoelen en een moderne zeer compleet uitgeruste keuken met combi magnetron. In de saunakamer op de eerste verdieping staat een 2 persoons infrarood sauna en fitnesstrainer en u beschikt over draadloos Internet met uw eigen laptop. Verder vindt u; een comfortabele badkamer met een tweede toilet, een eigen parkeerplaats voor de deur met plaats voor twee autos en een riant zonne terras aan de zijkant van de woning met zeer moderne terrasmeubelen.

Vanaf de waterzijde van het paviljoen heeft u uitzicht over het water op de 50 meter verder gelegen Kuikhornstervaart waar u in de zomer vele recreatie schepen langs ziet komen. In de achtergrond reikt uw blik tot ver in het Friese landschap waar de zonsopgang in de vroege morgen het de moeite waard maakt om een keer vroeg op te staan. Tot slot biedt de tuin met in totaal ruim 80m2 terras meer dan voldoende mogelijkheden om te genieten van de zon en het water.

Zwemmen vanaf de eigen steiger, varen in de prachtige natuur, vissen vanaf het balkon, buiten zitten als het regent, met zn tweeen een sauna nemen, een barbeque organiseren …. waterpaviljoen Eden.

== kijk op de http://www.waterpaviljoens.nl voor gedetailleerde informatie ==

Een gedachte over “Waterpaviljoen Eden

  1. In augustus 2015 zijn wij met twee vrienden in waterpaviljoen Eden geweest voor 1 week. Wat een geweldig fraai vakantiehuis, compleet comfortabel en gezellig. Het weer was lekker dus we hebben veel buiten gezeten maar hebben ook veel gefietst. Mooie omgeving hoor.
    We komen zeker nog eens terug op deze locatie

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *