http://www.wpd.nl/media/365064/schiermonnikoog_1.jpg

Zomervakantie in eigen land

Het is weer tijd voor vakantietips, vooral we nu langzaam uit het dal van de winter kruipen en de zon tegemoet gaan. Steeds meer mensen gaan tijdens deze periode meer denken over de zomer en hoe ze deze gaan invullen. Vakantie in eigen land of toch de hort op en de grens over. Of het nu in Nederland de zomerzon is die we op onze huid laten rusten of de warmte opzoeken in een land dat sterkere zonnestralen vangt, vakantietips zijn altijd handig.

Ontdek wat ons land te bieden heeft
Heb je besloten om lekker vakantie te vieren in eigen land? Denk dan eens wat avontuurlijker dan de auto te pakken en in de file te staan met 100.000 andere Nederlanders richting Zandvoort of Scheveningen. Rij eens een stuk verder en meer richting de Waddeneilanden. Tijdens de zomermaanden vind je hier namelijk prachtig natuur, velen vogels en met een beetje mazzel kom je ook zeehonden tegen. Ga lekker wandelen of fietsen langs de kust met of zonder gids en kom werkelijk tot rust zonder dat de reis je een rib uit je lijf heeft gekost.

Wist je bijvoorbeeld dat Schiermonnikoog een nationaal park is en dat de Waddenzee sinds 2009 tot werelderfgoed van Unesco is benoemd? Ontdek nog meer wat de Waddeneilanden te bieden hebben en plan eens je vakantie daarnaartoe. En bevalt het niet, dan ben je zo weer thuis. Ongeacht waar je vandaan komt in Nederland. Dat is het voordeel van vakantie in eigen land.

 

Via Flickr
Schiermonnikoog via Flickr

Een gedachte over “Zomervakantie in eigen land

  1. Prachtfoto’s. Kom er graag. Helaas zijn de Waddeneilanden toch best wel ver vanaf waar ik woon (Brielle).

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *