lights-night-alcohol-party

Wat te doen in de kerstvakantie? Lees hier 3 tips!

Verlang jij ook zo naar een paar dagen vrij? Nog heel even en de kerstvakantie staat weer voor de deur! Deze dagen wil je natuurlijk goed spenderen. Echter zijn er zo veel uitjes in de kerstvakantie te bedenken, dat je door de (dennen)bomen het bos niet meer ziet. Of misschien ben je wel inspiratieloos. Met deze 3 tips maak jij er een knallende kerstvakantie van!

Kerstshoppen Londen

Ga een dagje kerstshoppen. En waar kan je nu het beste kerstshoppen dan in de shopwalhalla Londen? Grote, verlichte kerstbomen op straat, prachtige kerststallen en heel veel kerstversiering. Het is net alsof je aan het kerstshoppen in Duitsland bent. Aan de voet van de Londen Eye is er dan ook een kerstmarkt in Duitse sferen nagebootst. Super leuk! De leukste en mooist versierde winkels vind je in de bekende straten: Oxford Street, Regent Street, Carnaby Street en Covent Garden. In Bond Street, een zijstraatje van Oxford Street, vind je de meest luxueuze winkels van Londen. Kijken is alleen al de moeite waard!

Voor een echte ‘wauw’ indruk, moet je bij warenhuis Harrods zijn. Met vijf verdiepingen aan kerstversiering ben je een paar uurtjes zoet. Op zoek naar een cadeautje voor de kids of je kleine neefje of nichtje? Dan is Hamleys een goed idee. Deze mega grote speelgoedwinkel is rond de kerst een lust voor het oog. Krijg jij ook al zin in een stedentrip Londen tijdens de kerstperiode?

Kerstmarkt Düsseldorf

Benieuwd naar de leukste kerstmarkten van Duitsland? Kerstmarkt Düsseldorf wordt gezien als dé kerstmarkt. Het wordt niet voor niets de kersthoofdstad van Duitsland genoemd. Je kan hier heerlijk slenteren over vier pleinen, die met elkaar verbonden zijn. Elk plein heeft een eigen thema, waardoor het voelt alsof je steeds op een andere kerstmarkt aanwezig bent. Kerstshoppen in Düsseldorf is dus een uitstekend idee! Ruik jij de glühwein al? Op de ‘Jan Wellem platz’ is er een schaatsbaan te vinden. Dit maakt Düsseldorf uitermate geschikt als uitstapje voor het hele gezin.

De kerstmarkt in Antwerpen en de kerstmarkt in Keulen zijn ook aanraders!

Ga lekker weg met kerst

Je kan natuurlijk ook lekker een paar dagen weg met kerst. Wat dacht je van een mooie kerstreis naar Duitsland? Want naast de mooie kerstmarkt Düsseldorf, is er nog veel meer te zien! Een mooi museum, gezellige restaurantjes, verlichte winkelstraten. Kerstsfeer is in Duitsland gegarandeerd! De Jong Intra Vakanties biedt volledig verzorgde kerstreizen met de bus aan.

Met deze 3 tips beleef je vast en zeker een kerstvakantie om niet meer te vergeten!

 

 

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *