parking-825371_1280

Wat is Eindhoven valet parking?

Ben je moe om te wachten en gebruik te maken van een shuttle service? Dan maakt valet parking Eindhoven het makkelijk voor jou om zelf te rijden naar de juiste vertrekhal waar een chauffeur van de parkaanbieder jou auto zal overnemen. Na jou vakantie staat de chauffeur op jou te wachten zodat je gelijk weg kunt rijden.

Hoe werkt valet parking?

Valet parking is een van de makkelijkste en luxe manieren om te parkeren bij Eindhoven Airport. Middels enkele stappen zullen wij aangeven hoe valet parking werkt.

Stap 1. Reservatie
Je kunt via websites in contact komen met parkeeraanbieders. Kies het juiste bedrijf en plaats direct een reservering. Bij het reserveren besrpeek je direct welke dag en hoelaat jij zult rijden naar de vertrekhal.

Stap 2. Rijden naar vertrekhal
Ben je dichtbij van de vertrekhal? Geef de parkeermedewerker dan een signaaltje zodat hij klaar staat om de auto in ontvangst te nemen. In jou bevestigingsmail staat het afgesproken adres, het telefoonnummer van de parkeeraanbieder en de afgesproken tijd aangegeven. De kans dat er iets verkeerd gebeurd is dus heel klein.

Stap 3. Terugkomst
Terug van jou reis/vakantie? Maak dan een afspraak met jou valet om op de afgesproken plek jou auto te brengen. De betaling geschiedt vooraf, dus je kunt direct ermee wegrijden.

Conclusie

Hou je van gemak of vind je zelden een parkeerplek bij Eindhoven Airport? Dan is Valet parking Eindhoven het beste voor jou. Dit houdt in dat je zelf naar de Airport rijdt en vervolgens de auto overhandigt aan een door jou gekozen parkeermedewerker. Na jou terugkomst staat de parkeermedewerker met jou auto klaar.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *