sunset-in-istanbul-1226115

Visum Turkije

Gaat u op vakantie naar Turkije en wilt u niet stranden op het vliegveld, dan is het verstandig digitale om van te voren een visum aan te vragen. Om Turkije binnen te komen, is een visum verplicht. Zonder visum zult u het land niet kunnen betreden. Tegenwoordig is het erg gemakkelijk om een visum van te voren te kopen op internet. Deze ontvangt u via de email en zal u enorm wat stress besparen.

Wat is een visum

Een visum is een soort van toegangsbewijs,  dat verplicht is voor een bepaald aantal landen waaronder Turkije. Zonder dit visum zal men stranden op het vliegveld en kan het land dus niet binnen worden getreden. Een visum kon eerder altijd worden gekocht op het vliegveld, maar dat is tegenwoordig alleen nog mogelijk via een bepaalde automaat. Ook zal er dan veel meer voor een visum moeten worden betaald. Een visum kan tegenwoordig erg gemakkelijk en snel via internet worden gekocht. Zodra een visum is gekocht, wordt deze via de email toegestuurd aan de betreffende personen.

Het visum zal dan alleen nog wel moeten  worden uitgeprint. Doordat een visum nu online te verkrijgen is, zullen de lange wachtrijen op de vliegvelden in Turkije gaan verdwijnen. Dit was ook één van de redenen, waardoor een visum nu via internet te verkrijgen is. Men moest altijd behoorlijk lang wachten op het vliegveld in Turkije om een visum te kunnen kopen. Men wil graag genieten van de vakantie of van een familiebezoek en wil dan niet eerst een tijd moeten wachten op het visum. Gelukkig is dat nu verleden tijd.

Voorwaarden om een visum te krijgen

Een visum heeft een geldigheid van maar liefst 180 dagen. Gaat u op vakantie, een weekendje weg of juist op bezoek bij familie, moet u dus een visum aanschaffen. Uiteindelijk heeft u met het visum 90 dagen toegang tot Turkije. Doordat het visum langer geldig is, is het dus mogelijk om deze al een geruime tijd voor de vakantie aan te schaffen. Ook duurt het een aantal werkdagen, voordat het visum daadwerkelijk wordt ontvangen. Een visum kost € 25,-.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *