nederland

Een vakantiehuis in Limburg, een top idee!

Op vakantie gaan in Nederland, iets waar maar weinig Nederlanders aan denken. Maar vakantie vieren in Nederland kan verrassend leuk zijn. Een vakantiehuis kopen in Limburg kan daar een mooie investering voor zijn. Hieronder de voordelen en tips van het op vakantie gaan in de omgeving Limburg.

 

Wandel en fietsentochten

In de omgeving Limburg is voor ieder wat wils. De bosrijke omgeving is ideaal voor mooie wandel en fietstochten. Ook voor de fanatieke fietsers en mountainbikers valt er genoeg te beleven. Er zijn verschillende routes uitgezet voor de sportieve fietser. Deze routes variëren in afstanden van 16 km tot 23 km. Wandelen kan in een van de vele bossen waar verschillende landschapstype elkaar afwisselen. Hier kunt u heerlijk tot rust komen terwijl u geniet van al het moois in de natuur. Genoeg redenen om een vakantiehuis te kopen in Limburg!

 

De grotten van Valkenburg

Valkenburg kent vele grotten en onderaardse gangenstelsels. Deze stelsels en grotten zijn veelal diep verscholen in de bossen of velden en niet meer toegankelijk. Toch zijn er ook diverse plekken waar u deze stelsels en grotten kunt bezoeken. Hier kunt u vele activiteiten beleven. Zo worden er verschillende rondleidingen, sportieve activiteiten en spooktochten gehouden. Een leuke manier om deze bijzondere omgeving te ontdekken.

 

Nationaal park de Groote Peel

In Noord-Limburg bevindt zich het Nationaal Park De Groote Peel. Dit is een vogelrijk natuurgebied waar vroeger veelal turf werd gestoken. Tegenwoordig kunt u hier prachtige wandeltochten maken. Het gebied is een aaneengeschakeld stuk natuur van ruim 1400 hectare groot. Hier kunt u helemaal één worden met de natuur, er zijn bijvoorbeeld geen autowegen, iets wat niet veel voorkomt in Nederland. Het veenmoeras, wat het vroeger was, heeft plaatst gemaakt voor een prachtig natuurgebied.

 

Vakantiehuis kopen in Limburg

Een vakantiehuis kopen in Limburg brengt vele voordelen met zich mee. Zo hoef je niet te wachten tot de volgende vakantie maar kan je ook in het weekend er even lekker tussen uit. Het is een prachtige omgeving waar genoeg te beleven valt en waar u volledig tot rust komt.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *