golf-van-hammamet

Tunesië blijft in trek als vakantiebestemming

Midden maart zijn er aanslagen gepleegd op het Bardo-Museum in Tunis, maar Nederlandse vakantiegangers zijn niet van plan om hun vakantie er naar toe af te blazen. Zelfs aanwezige Nederlanders tijdens de aanslagen waren destijds niet van plan hun koffers te gaan pakken. Toerisme is ontzettend belangrijk voor Tunesië en de afgelopen jaren lieten toeristen het land al links liggen in verband met de onrust in het land. In de zomer van 2014 trok voor het eerst sinds jaren het toerisme weer aan in Tunesië en de regering van het land is dan ook buitengewoon bang dat de klad wederom in de toeristensector sluipt.

Deze zomer gaan er weer duizenden Nederlanders op vakantie naar het land met prachtige zandstranden en levendige soukh. Het is een fantastische vakantiebestemming en ondanks dat het ‘gevaar’ dichtbij is probeert de Tunesisch regering er alles aan te doen om de veiligheid van de stroom toeristen in goede banen te laten lopen. Toeristen mogen niet het gevoel krijgen dat ze op hun tellen moeten passen want dat verstoord het vakantiegevoel.

De Tunesische regering sprak vlak naar de aanslagen op een aanval op de lokale economie. Ze hopen dat het niet weer gebeurt want anders kan het toerisme heel hard geraakt worden en dat is nu net iets wat het land niet kan gebruiken. Toeristen kunnen namelijk als de situatie in het land verergert veel eerder hun vakantie annuleren of hun vakantie boeken naar landen waar het wel een stuk veiliger is. Wel moet het gezegd worden dat het altijd tijdens je vakantie oppassen geblazen is want je weet nooit wat kwaadaardigen van plan zijn. De toeristensector wordt vaker aangehaald door kwaadaardigen om aanslagen te plegen, dit heeft het verleden wel bewezen met aanslagen op toeristische attracties.

Populaire vakantiebestemming van Tunesië

De populairste vakantiebestemming van het land is de Golf van Hammamet. Nederlanders komen hier heel graag naar toe om te genieten van zon, zee en strand. In de geliefde badplaats zijn prachtige en luxe accommodaties gelegen waar het heerlijk vertoeven is voor een all inclusive Tunesië vakantie. Geniet van alle luxe en geniet vooral van een onbezorgde vakantie aan de Golf van Hammamet.

Voor meer informatie kijk op http://www.allinclusivevakantie.com/tunesie

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *