Smartphone-afkickvakantie

Via Cultofmac.com

Het zal je niet ontgaan zijn, overal waar je komt zie je mensen op hun telefoon kijken. Vaak is dit niet eens uit noodzaak, maar puur om niets van wat je vrienden doen te missen. Wie zichzelf daarin herkent kan nu met een reisorganisatie op afkickreis naar Canada. Voor wie dat niet ziet zitten zijn er ook speciale afkick apps. Maar of dat nou werkt?

Reisorganisatie Travel Alberta concludeert dat men tegenwoordig meer online is dan offline. De beste manier om van deze verslaving af te komen is volgens de organisatie door zo ver mogelijk van huis te gaan. Uiteraard ZONDER smartphone!

Rehab winnen

Het in het zuid-westen gelegen wintersportgebied, de Canadese Rockies, is waar de rehab plaatsvindt. De reis is echter niet te boeken. Op de website onlinerehab kun je met je facebookaccount een test maken over jouw online gedrag. Door bepaalde vragen te beantwoorden kun je rehabpunten verdienen. Eind december worden de gelukkige winnaars bekendgemaakt.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/maesse30/domains/123reisblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Een gedachte over “Smartphone-afkickvakantie

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *