http://www.holidayguru.nl/wp-content/uploads/2014/10/zuid-afrika-giraffes.jpg

Rondreis door Zuid-Afrika

Een rondreis naar het prachtige Zuid-Afrika is een ervaring die je nooit zult vergeten. Het land biedt alles voor een fantastische reis, zowel de prachtige natuur als cultuur is uniek! Zuid-Afrika is bovendien het land van de Big Five! Ook steden als Kaapstad en Port Elizabeth zijn de moeite waard met bergen zoals de tafelberg.

Wat voor reis kan ik boeken?

Verschillende reisorganisaties bieden excursiereizen aan naar het prachtige Zuid-Afrika. Zo heb je onder meer Footprint Travel, Fox Reizen, Kras en Shoestring die allen unieke reizen aanbieden. Je hebt de keuze uit groepsreizen maar ook uit individuele rondreizen.

Bij groepsreizen vertrek je eerst met het vliegtuig naar Zuid-Afrika en gaat vanuit daar met de groep door het land heen met een bus. Reisorganisaties beschikken bij groepsreizen altijd over goede reisleiding die je alles kunnen vertellen over het land en de vele bezienswaardigheden die je te zien krijgt. Bij individuele rondreizen stelt een reisorganisatie een programma op en zorgt dat alles voor je geregeld is, denk hierbij aan reizen in het land en verblijf. Het is aan jou welke reis het beste bij je past!

Wil je liever helemaal zelf het beste van Zuid-Afrika ontdekken? Dan raden we je aan om alleen vliegtickets te boeken en een auto te huren. Je kunt op deze manier zelf bepalen waar je heen gaat en zelf deelnemen aan excursies ter plaatse. Deze manier van reizen raden we wel af voor onervaren reizigers, veel plekken in Zuid-Afrika zijn onveilig.

Welke excursiereis past bij mij?

De eerste factor is eigenlijk prijs, welke reizen vallen binnen je budget en welke niet. Vervolgens kun je op basis van deze selectie een keuze maken uit de diverse rondreizen. Een belangrijk punt is de vertrektijd, wij raden je aan om te kijken naar reizen met gegarandeerd vertrek. Hierdoor weet je zeker dat je op rondreis naar Zuid-Afrika kunt gaan!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/maesse30/domains/123reisblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *