Sleep, park and fly bij Schiphol

Wanneer je op reis gaat, en een parkeerplaats zoekt voor je auto, waarom zou je er geen voordeel eruit willen halen? Je zult wel van Sleep, Park and Fly gehoord hebben, maar wist je dat het niet duurder kost dan wanneer je je auto zou laten op een betaalt parkeerterrein?

Voor degene die nog niet weten wat Sleep, Park and Fly is: het is een arrangement die je kunt regelen wanneer je op reis gaat. Schiphol is een samenwerking aangegaan met een aantal hotels in de buurt. Je kunt je auto daar parkeren en ook gebruik maken van het hotel.

De dag voordat je op reis gaat, rij je naar het hotel en parkeer je je auto op hun parkeerterrein. Je gaat dan in het hotel overnachten en gebruik maken van alle faciliteiten die aangeboden worden, zoals naar de gym gaan of lekker een duik nemen in het zwembad. Na een rustige avond gebruik je de volgende ochtend je ontbijt en wordt je dan naar het vliegveld gebracht. Je auto blijft bij het hotel.

Wanneer je terug bent, wordt je terug gebracht naar het hotel waar je de keuze hebt om nog een avond daar te overnachten voordat je naar huis rijdt. Je kunt er ook voor kiezen om je auto meteen naar het vliegveld te laten brengen en naar huis te rijden.

Dit wordt aangeboden zodat je stress loos aan je reis kan beginnen. Het is handig voor mensen die ver weg van Schiphol wonen of voor mensen die een late of vroege vlucht hebben.

Maak dus gebruik van deze voordelige deal en begin een dagje eerder aan je vakantie.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *