afbeelding artikel daniel

De goedkoopste tuinhuisjes van Nederland in 2017

Tuinhuisjes worden in Nederland steeds meer populair. Volgens een recent artikel in de Volkskrant loopt de verkoop van vijvers in Nederland aanzienlijk terug, en gaven Nederlandse tuinbezitters in 2015 zo ongeveer 230 miljoen euro uit aan huisjes, tuinkassen en veranda’s, wat een derde meer was dan in 2014.

Veel Nederlanders hebben tegenwoordig minder vrije tijd over dan pakweg tien jaar geleden. Daarom vinden veel mensen een vijver te arbeidsintensief, en gebruiken ze hun budget voor het inrichten van de tuin tegenwoordig liever om ergens een onderhoudsvriendelijk tuinhuisje of blokhut te plaatsen. In dit artikel vertellen we je welke gemakkelijk te onderhouden tuinhuisjes je het meest voordelig in huis (of in tuin) kunt halen.

Fonteyn Tineke (202 x 123 cm)

Dit compacte, stevige en zeer fraaie metalen tuinhuisje van Fonteyn is al online te bestellen voor slechts € 224,00! Vanwege de kleine maatvoering is dit tuinhuisje ideaal voor iedere tuinliefhebber die een beperkte buitenruimte tot zijn of haar beschikking heeft. Alhoewel dit tuinhuisje een klein formaat heeft, biedt de binnenkant genoeg ruimte om al je spullen in op te slaan. Vooral het zadeldak helpt om meer opslagruimte te creëren. Het geprofileerde metaal met poedercoating zorgt voor extra stevigheid en een langdurige mooie uitstraling.

 

Garden Space Yardmaster PZ (198 x 119 cm)

De Yardmaster PZ van Garden Space is wederom een compact klein metalen tuinhuisje dat door zijn bouwconstructie voor verrassend veel ruimte zorgt. Ook zeer praktisch aan de Yardmaster PZ zijn de twee schuifdeuren, waarmee je grote objecten zoals bijvoorbeeld een fiets gemakkelijk naar binnen zet. De wanden zijn volledig roestvrij en je krijgt daarnaast 12 jaar garantie op doorroesten van onbeschadigde panelen. Tenslotte is de montage snel en eenvoudig, als je de heldere stappen in de bijgeleverde Nederlandse handleiding volgt. Al voor slechts € 229,00 online te bestellen!

 

Karibu Merlin 1 (150 x 124 cm)

Tenslotte mag in het lijstje van de goedkoopste tuinhuisjes in 2017 dit houten tuinhuisje van het merk Amazonas niet onbenoemd blijven, dat al voor € 313,00 is te verkrijgen. De Merlin 1 is een zeer compact tuinhuisje dat je uitstekend kunt gebruiken om bijvoorbeeld je tuingereedschap in op te bergen. Het mooie aan dit tuinhuis is ook dat het uit te breiden is met allerlei toevoegingen, zoals bijvoorbeeld een vloer en/of dakshingles. Het onbehandelde hout biedt je de mogelijkheid om dit tuinhuisje nog verder te personaliseren, omdat je het geheel in je eigen stijl kunt afwerken.

Welk tuinhuisje is jouw favoriet? Zijn er nog andere goedkope en onderhoudsvriendelijke tuinhuisjes die we in dit artikel hebben vergeten te noemen? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *