Het ultieme gevoel van vrijheid op vakantie

Al lange tijd kijk je uit naar de vakantieperiode: tot rust komen, eindeloos genieten en doen waar jij zelf zin in hebt. Wat veel vakantiegangers trekt is een reis waar vrijheid voorop staat. Steeds meer reizigers willen gaan en staan waar ze willen en leven bij de dag. Ook het combineren van verschillende elementen in één vakantie, wordt steeds aantrekkelijker. Cultuur snuiven in de stad, de volgende dag genieten op het strand en de vakantie afsluiten op een rustige camping in de natuur. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om je vakantie in teken van vrijheid te laten staan. Ter inspiratie bespreken we de beste manieren om dit te doen:

  1. Een camper huren in Australië
    Voel je zo vrij als een vogel Down Under in Australië. Het kleinste continent van de wereld, maar voor een vakantie zijn de afstanden vrij groot. Om deze afstanden te overbruggen én om tegelijkertijd te genieten van de prachtige natuur, kun je het beste een camper huren in Australië. Met een camper ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid. Kampeer tussen de vrolijke kangoeroes, maak een roadtrip over de Great Ocean Road ten zuiden van Australië en neem een kijkje bij het Pink Lake. Je kunt verder rijden wanneer je maar wilt en je bepaalt helemaal zelf wat je route wordt.
  2. Een autovakantie in Europa
    Toch op zoek naar een reis iets dichter bij huis? Dan is een autovakantie in Europa waarschijnlijk dé reis voor jou! Ga bijvoorbeeld naar Zweden en rij in een huurauto door de dichte bossen en hoge bergen. Stap uit wanneer je zin hebt in een wandeling door de natuur en in de buitenlucht wilt genieten van het wonderlijke landschap. Uiteraard kun je ook altijd met je eigen auto in plaats van een huurauto op reis gaan. Pak je spullen, stap in je auto en rij naar Zuid-Frankrijk voor een heerlijke wijnreis of naar Spanje waar je geniet van de Spaanse cultuur, tapas en sangria.
  3. Op de fiets door Nederland
    Ons koude kikkerlandje Nederland heeft veel moois te bieden en toerist in eigen land kan erg leuk en verassend zijn! Hou je van fietsen, verken dan op de fiets of mountainbike de Veluwe of het Limburgs landschap. Nederland heeft ontzettend veel leuke campings waar je binnen een paar uurtjes kunt zijn. Doe wat research op internet, bevestig de fietsen op de auto en rij er naartoe. Vanuit je kampeerplek kun je nu heerlijke fietstochten maken door de omgeving. Ook kun je beginnen op een camping in het noorden van Nederland en vervolgens iedere twee dagen naar een camping in een nieuwe provincie doorrijden. Door eigen vervoer mee te nemen, voel je je vrij en zie je plekken van Nederland waar je nog nooit van gehoord hebt.

Tijdens welke reis had jij het ultieme gevoel van vrijheid? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *