Source Images:
 DSC_0497.JPG (Av: F5.0; Tv: 1/4000 sec.; ISO: 0; FL: 55.0 mm) 
 DSC_0498.JPG (Tv: 1/250 sec.; ISO: 0) 
 DSC_0496.JPG (Tv: 1/1000 sec.; ISO: 0) 
 Processing:
 Fusion F.1 (HDR; Mode 1)

Reizen binnen de grenzen

Als iemand aan jou vraagt of je nog reisplannen hebt, dan wordt er al snel gedacht aan het buitenland. Reizen betekent echter niet persé dat je de grenzen over moeten gaan.

Ook binnen de grenzen valt er genoeg van A naar B te gaan. Nederland kent genoeg leuke steden en natuurgebieden om te verkennen. Je kunt dus prima leuke reisjes plannen binnen Nederland.

Genoeg te verkennen in Nederland

Zoals eerder gezegd zijn er genoeg steden en natuurgebieden waar je waarschijnlijk nog nooit bent geweest of vanaf wist. Is het niet logischer om eerst jouw eigen land tot in de puntjes te verkennen voordat je meteen nieuwe avonturen in het buitenland zoekt? Reisjes binnen Nederland zijn velen malen goedkoper en ook nog eens kortere reistijden.

Zo kan je bijvoorbeeld de unieke cultuur van Volendam gaan ervaren of naar de Veluwe gaan voor een gigantisch gebied aan puur natuur. Deze plekken zijn nooit ver verwijderd van je deur.
Omdat we toch bezig zijn met het geven van reistips, ontvang je bij deze de nummer 1 tip die ik je mee kan geven. Om iedere uithoek van Nederland te verkennen is een auto soms erg onpraktisch vanwege benzinekosten en wegenbelasting.

Neem daarom gebruik van de combinatie van trein en (elektrische) fiets! Deze combinatie brengt meerdere voordelen met zich mee. Voor de lange afstanden zit je met de trein goed en kun je alvast je vervolgreis rustig uitstippelen. Neem hierbij echter je fiets mee en je zit helemaal goed. Daarmee verzeker je jezelf van vervoer wanneer je eenmaal bent aangekomen op je bestemming.

Minder kosten en meer plezier

Omdat fietsen nog wel eens als vermoeiend of te veel inspanning kan worden ervaren, is een elektrische fiets de ideale oplossing. Een dergelijke fiets is tegenwoordig voor spotgoedkope prijs te vinden als je eventjes online zoekt. Zo zie je bijvoorbeeld hier een aanbieding voor elektrische fietsen waardoor een investering nog minder kost.

Dus als je onze tip wil horen: ga met de trein en fiets en blijf binnen Nederland! Het kikkerlandje kent nog genoeg leuke plekjes en natuur die je kan verkennen. Door gebruik te maken van deze tip maak je de leukste verhalen uit alle uithoeken van Nederland mee. Je hoeft niet over de grens te gaan om avonturen en nieuwe gebieden te verkennen. Goede reis gewenst!

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *