20121344_955784467897586_3657849764143583350_o

Intens genieten op de coolste feesten van Ibiza

Wie kent het eiland inmiddels nog niet? Ibiza is een van de meest toeristische eilanden van Spanje en staat bekend om het indrukwekkende nachtleven met grote nachtclubs en bekendste artiesten van over de hele wereld. Het eiland beschikt over mooie stranden en heerlijke zomerse temperaturen met de leukste strandtenten waar dag en nacht gefeest wordt. Dit zijn de juiste factoren om een jong publiek te trekken naar dit type eiland om onvergetelijke ervaringen mee te geven aan deze jongeren. Daarmee geeft het eiland direct een statement af als een van de leukste feesteilanden over de hele wereld. Maar in welke nachtclubs kan je nou het beste feesten op Ibiza? Lees hieronder verder en kom meer te weten over de talloze barretjes en nachtclubs.

 

Enorme diversiteit discotheken en barretjes

Een groot gedeelte van de beste clubs van Europa is te vinden op Ibiza. De afgelopen is de club Amnesia verkozen tot een van de beste clubs. Deze club is een van de redenen waarom de dance scene de laatste jaren een opmars heeft gemaakt. De club beschikt over genoeg ruimte en heeft zelfs twee zalen tot zijn beschikking. De grotere ruimte is vrij donker, maar omdat er gefeest wordt tot vroeg in de ochtend wordt de zaal perfect belicht door de opkomende zon. Een veel besproken activiteit die plaatsvindt in de club zelf en waarom zij bekend staan zijn de ijs kanonnen die zorgen voor een uitstekende sfeer. De club staat ook bekend om hun schuimfeesten en andere bekende evenementen als Cocoon.

 

Een van de tofste open air clubs is Ushuaia Ibiza. Het is de ideale plek om te feesten in het open lucht voor de leukste strand- en zwembadfeesten. Met optredens van de beste disc jockeys uit de gehele wereld, op een locatie dat er dag en nacht goed uitziet met een moderne look en luxe faciliteiten. Afgelopen zomer had deze club een van de tofste evenement van de het jaar met Martin Garrix als headliner op de line-up, daarbij volgden bekende DJ’s als seemecountingstacks, Sigma, Brooks en Justin Mylo. Met de juiste party people aanwezig, toffe lichtshows en een buitenzwembad was dit een onvergetelijke dag!

19983246_954658841343482_3598770132762969032_o

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *