vliegtuig

Goedkoop parkeren via Vliegenenparkeren.nl

Wist u dat het heel eenvoudig is om een goedkope parkeerplaats te reserveren. Via vliegenenparkeren.nl kunt u verschillende aanbieders vergelijken rondom vliegvelden in Nederland, België en Duitsland. Hiermee hoeft u niet ellendig lang te zoeken naar een parkeerplek om vervolgens een eind te moeten lopen. Wanneer u boekt via vliegenenparkeren bent u zeker van een betrouwbare parkeerplek en dat u niet te veel betaald. Parkeren bij een aanbieder rondom het vliegveld is meestal ook nog eens vele malen goedkoper dan op de luchthaven zelf.
Parkeerplaatsen kunnen gesorteerd worden op prijs, afstand, binnen of buiten parkeren en de mogelijkheid tot het behouden van uw autosleutel. Geheel naar wens kunt u de meest geschikte parkeerplek reserveren.

Shuttle- of valetservice

Wanneer u gaat reizen per vliegtuig en u uw auto gaat parkeren heeft u de keuze uit Shuttle of Valet parkeren. Maar wat houden deze soorten manier van parkeren nu eigenlijk in? Shuttle parkeren is de meest gebruikelijke parkeervorm. Hierbij rijdt u zelf met de auto naar de parkeergelegenheid en wordt u middels een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Deze shuttlebus rijdt 24 uur per dag wanneer u hem nodig heeft en is inbegrepen in de prijs. Bij de terugreis geeft u een telefoontje aan de parkeeraanbieder en zal er weer een busje voor u klaarstaan om u naar uw auto te brengen.

Wanneer u geen tijd wilt verliezen en maximaal ontspannen aan uw reis wilt beginnen kunt u ook gebruikmaken van de luxere Valet service. Hierbij rijdt u zelf naar de luchthaven waar een medewerker van de parkeerdienst klaar zal staan om uw auto van u over te nemen. Deze vakkundige medewerker parkeert de auto voor u op de gekozen parkeergelegenheid. Bij terugkomst zal uw auto weer op de luchthaven klaarstaan op de afgesproken tijd.

Langparkeren bij de luchthaven

Wanneer u lang op reis gaat wilt u er zeker van zijn dat uw auto op een veilige plek geparkeerd staat. Via vliegenenparkeren kunt u deze betrouwbare parkeerplaats vinden rondom 15 verschillende luchthavens. Deze parkeeraanbieders zijn door ons geselecteerd op betrouwbaarheid en veiligheid.
Parkeergelegenheden zijn voorzien van hekwerk en bewakingscamera’s. Reserveer gemakkelijk een parkeerplaats bij het vliegveld via https://www.vliegenenparkeren.nl

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *