night-dark-hotel-luxury

Een vakantietip om jezelf te verwennen

Er zijn verschillende soorten vakanties en vakantiegangers. Sommigen gaan op weg met een tentje, een slaapzak en een handformaat gasbrander om in de natuur te verblijven op een primitieve, maar avontuurlijke manier. Anderen gaan backpackend van plek naar plek om zo een super gevarieerde ervaring te hebben en zo veel mogelijk van de mooiste plekken te zien. Voor de luie mensen onder ons, zoals ikzelf, zijn er luxe hotelvakanties in zonnige oorden, waar je kan genieten van de zon, de zee en het strand. Heerlijk om volledig te ontspannen, bruin te worden, en om tot jezelf te komen.

 

Echter zijn deze vakanties voor de meeste mensen, als ze ze nemen, vrij zeldzaam. De zonnige oorden zijn vaak ver verwijderd van ons koude kikkerlandje, en je betaalt natuurlijk een groot bedrag voor een beetje luxe verblijfplaats op deze oorden. Dit soort vakanties zijn namelijk populair onder de genieters onder ons.

 

Een goede tip om dichterbij en goedkoper uit te zijn voor een zeer ontspannende ervaring, is een hotelarrangement bij Thermen Bussloo. Hier heb je naast een luxe verblijfplaats ook veel te doen, zoals relaxende massages, een lekker zwembad, een lekkere sauna, en meer. Heerlijk eten bij toprestaurants hoort hier ook bij. Deze wellness-ervaringen zijn een goed middel om eventuele stress er even uit te laten, volledig tot jezelf te komen en om uitgerust en tevreden thuis te komen, net zoals je dat bij een duurdere of verdere vakantie zou hebben. Ook voor de meer avontuurlijke vakantiegangers kan dit een leuke afwisseling zijn. Er zijn bijvoorbeeld ook fitness workouts, yoga workouts of pilates workouts te doen in deze hotels. Verder zijn er luxe beauty-behandelingen en verschillende rustgevende behandelingen te krijgen.

 

Het is dus ook een divers iets, je kan er heel erg je eigen invulling aan geven, door de dingen te kiezen die jou aanspreken en die jou lekker lijken/jij lekker vindt om te doen. Ook is een dergelijke vakantie heel makkelijk te boeken en is het lekker dichtbij huis is. Je hoeft geen uren in het vliegtuig te zitten voor een heerlijke ervaring als deze. Ideaal dus om jezelf mee te verwennen.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *