Droomparken gaat in de verkoop

Wel eens gedacht om te investeren in een vakantiewoning? Dan is dit jouw geluksdag want droomparken gooit vakantiewoningen in de verkoop. Droomparken heeft al ruim 20 jaar ervaring in het verkopen van vakantiewoningen en verspreiden zich over 15 mooie vakantieparken door heel Nederland. 

Droomparken in de verkoop, wat zijn dan mijn voordelen?

Een mooie vakantiewoning tot je bezit hebben brengt vele voordelen met zich mee. In hoogseizoenen kan je de huizen verhuren voor een aantrekkelijk prijsje, maar natuurlijk ook buiten de vakantieperiodes om kan je er een extra zakcent aan verdienen.

Door te investeren in een vakantiewoning zou je kunnen voorkomen dat je meer belasting betaald dan dat je rendement maakt over jouw verdiende geld. Je betaalt namelijk pas belasting wanneer het vermogen hoger ligt dan 30,000 euro per jaar.

Punten om na te gaan bij Droomparken die in de verkoop gaat

Een investering in een tweede huis brengt extra onderhoudskosten met zich mee. Wanneer het gaat over een recreatiewoning op een park betaal je niet alleen het huisje, maar ook het park zelf.

 

Let er op dat op dit moment huizen prijzen vrij hoog staan. Wanneer deze beginnen te dalen, dalen de prijzen van een recreatiewoning even hard mee. 

Is een vakantiehuis bij Droomparken realistisch in zijn verkoop prijzen?

Prijzen van vakantiewoningen variëren per park. Bij een vakantiewoning van ongeveer een verblijfsruimte voor zes personen kan je rekenen op ongeveer 200,000 tot 300,000 euro. Wanneer je dat daar niet voor over hebt zou je kunnen kijken naar chalets of lodges, het zijn kleine woningen die lager in prijs vallen en soms beginnen bij 90,000 euro. 

Een eventuele tweede hypotheek afsluiten wanneer je bij Droomparken een verkoop op het oog hebt

Er bestaan aanbieders die hypotheken verstrekken speciaal voor recreatiewoningen. Dit omdat een hypotheek voor een recreatiewoning iets anders in elkaar zit dan de gebruikelijke hypotheek, volledige hypotheek voor de recreatiewoning zal je waarschijnlijk niet krijgen. Het is nodig flink eigen geld neer te leggen voor je een woning kan bemachtigen.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *