pexels-photo-531035

De top 3 badslippers om mee te nemen op vakantie

Als je op vakantie gaat naar het strand, een kuuroord of spa, zijn slippers altijd handig om mee te nemen. Mede omdat badslippers met witte sokken dit jaar dé zomertrend in Nederland was, vertellen we je welke 3 merken badslippers volgens ons de meest fijne zijn om mee te nemen op vakantie.

1. Adidas slippers voor de look en feel

Op nummer één komen de Adidas slippers. Meerdere Nederlandse kranten schreven de afgelopen tijd er al over: de goeie ouwe Adidas badslippers zijn weer helemaal doorgedrongen in het Nederlandse straatbeeld en op de schoolpleinen. Adidas badslippers werden en worden dit jaar door steeds meer Nederlanders gecombineerd met allerlei sportsokken.

Voor wie braakneigingen krijgt bij deze nieuwe modetrend is er slecht nieuws: de Adidas badslipper met sok trend zal nog wel even populair blijven. Het is naast een echt modeding ook nog eens erg toegankelijk, goedkoop en brengt het veel comfort.

Want naast dat de Adidas slippers tot een van de grootste modehypes van 2017 behoren zijn ze ook nog eens enorm comfortabel om te dragen. De oorspronkelijke Adidas variant met driedubbele streep is immers ontworpen met comfort en functionaliteit als meest belangrijke elementen. De Santiossage en Adissage modellen uit de Adidas reeks hebben bijvoorbeeld ook kleine zwarte bobbeltjes op het voetbed. Deze zorgen dat de voeten na een intensieve workout een heerlijke massage krijgen.

2. Reef slippers voor de urban jungle

Net zoals de slippers van Adidas zijn ook de slippers van het merk Reef erg geliefd. Reef slippers worden gekenmerkt door een super hip design, goede kwaliteit, veel comfort en boven alles duurzaamheid en eco-vriendelijkheid. Niet voor niets zijn de slippers van Reef al dertig jaar een fenomeen. De Reef slippers zijn met name fijn om te dragen in de stad, waar bijvoorbeeld Havaianas slippers beter werken in omgevingen met veel zand en gras.

3. Teva slippers voor alle outdoor activiteiten

Waar Teva in eerste instantie bekend stond als een merk van verantwoorde sandalen geschikt voor een stevige wandeling, heeft Teva tegenwoordig een flinke upgrade gekregen. Teva slippers zijn niet alleen erg stijlvol, maar lopen ook nog eens heel lekker. Met Teva gaan fashion en comfort dus hand in hand. Wanneer je op vakantie gaat met veel outdoor activiteiten dan zijn de slippers van Teva een absolute must.

Naast de slippers zijn Teva sandalen ook geweldig om mee te nemen op vakantie. Onze favoriet: de Flatform Universal sandaal met metallic bandjes.

 

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *