Curacao

Curaçao, een vakantie eiland van wereldklasse!

Curaçao is de laatste jaren een zeer populaire vakantiebestemming. Terecht, want het eiland biedt voor ieder wat wils en is gezegd met een heerlijk tropisch klimaat. De voorzieningen voor toeristen zijn van hoog niveau en het aanbod van resorts is nog altijd groeiende.

Wil je een rustige vakantie met je gezin aan het kabbelende water bij Jan Thiel of houd je van avontuur en dompel je jezelf onder in de vele geweldige watersportactiviteiten van het eiland? Iedereen komt aan z’n trekken op het Antilliaanse eiland.

De reis

Het vinden van een reis naar Curaçao is niet ingewikkeld. Regelmatig zijn er tickets in de aanbieding (bijvoorbeeld Werelddeal weken bij KLM) en ook pakketreizen zijn buiten het hoogseizoen scherp geprijsd. We willen niet beweren dat je voor een prikkie naar Curaçao vliegt, maar het scheelt niet veel.

Auto huren

Je hebt je reis geboekt en je zit in gedachten al aan een pinacolada op een wit strand met blauwe zee, maar het zou natuurlijk ook leuk zijn als je het eiland een beetje kunt verkennen voor de echte Antilliaanse experience. Tenminste, dat is van harte aan te raden, want de mooiste stranden van Curaçao liggen op de route naar Westpunt. Westpunt is lastig te bereiken met openbaar vervoer of dagtrips, dus waarom niet lekker in je eigen auto op je eigen tempo het eiland bekijken?

Op het vliegveld van Curacao huur je eenvoudig een auto voor een hele scherpe prijs. Veel bezoekers van het eiland denken dat de internationale verhuurders op het vliegveld niet de beste deals zullen hebben, maar niets is minder waar. De truc is om via een vergelijkingssite te boeken. Op deze manier profiteer je van de enorme schaal waarop zij huur auto’s inkopen en staat er na de lange vlucht naar Curaçao lekker een huurauto voor je klaar. Geen gedoe met overvolle pendelbusjes en onduidelijke drop-offs en pick-ups. Wel zo prettig om ontspannen aan je welverdiende vakantie te beginnen!

CuracaoVliegveld
Als je je vlucht, verblijf en huurauto hebt geregeld kan de voorpret pas echt beginnen!

Even een leuk feitje waar je je vast op kunt verheugen; Curaçao heeft maar liefst 37 stranden, waarvan enkele tot de mooiste van de wereld horen. Heel veel plezier toegewenst op dit vakantie eiland van wereldklasse!

 

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *