Op reis betalen met de creditcard

Is de creditcard een betrouwbaar betaalmiddel?

Bijna iedere Nederlander heeft een creditcard, dat kan een prepaid creditcard zijn maar ook een gewone creditcard. De creditcard was al een populair betaalmiddel voor het boeken van reizen en online bestellingen in het buitenland. Sinds de opkomst van de prepaid creditcard wordt dit een nog populairder betaalmiddel. Niet alleen populair, maar uit onderzoek is gebleken dat de creditcard ook zeer betrouwbaar is.

 

Hoe betrouwbaar is de creditcard?

Volgens onderzoeken staat de betrouwbaarheid van betaalmiddel de creditcard op nummer één, en dan met name wanneer de creditcard online gebruikt wordt. Ook is uit onderzoek gebleken dat 18% van de webshop bezoekers een webshop weer verlaat als er niet met creditcard betaald kan worden. Met de creditcard kun je probleemloos het hele jaar door betalen, over de hele wereld.

 

Onderhoud dat aan de service gepleegd moet worden, gebeurd in daluren, tijdens het onderhoud nemen grote creditcardmaatschappijen zoals Visa en Mastercard het over. Aangeraden wordt dus om iedere webshop te voorzien van deze betrouwbare betaalmogelijkheid. Met de creditcard als betaalmiddel heeft de koper ook altijd zekerheid. Ook belangrijk, als je creditcard als betaalmiddel accepteert kunt je ook bestellingen uit het buitenland ontvangen. Zorg er dan natuurlijk wel voor dat je dit koppelt met je verzendingen. Ook is er voor de klant geen smoes meer, want mocht een betaalmiddel zoals iDeal of Bancontact niet werken wat nog best vaak voorkomt, dan is de creditcard een prima en betrouwbaar alternatief.

 

Tips voor webshop eigenaren

Als webshop eigenaar is het dus conversie verhogend wanneer je de creditcard als betaalmiddel accepteert. Daarnaast is het ook verstandig om de techniek van je webshop eens te doorlopen. Heb je bijvoorbeeld een SSL certificaat? Het groene slotje voor de url, dit wekt namelijk een hoop meer vertrouwen op bij de koper. Zorg er ook voor dat jouw producten voorzien zijn van een uitgebreide productomschrijving, de potentiële koper wil graag informatie over het product alvorens deze overgaat tot kopen.

 

 

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *