bonfire-1867275_1280

Campings in Otterlo

Ben jij dol op kamperen? Denk dan eens aan kamperen in Otterlo. In deze omgeving is voor ieder wat wils. De campings in Otterlo staan in een bos- en waterrijke omgeving waar je mooie wandel- en fietstochten kunt maken. Hieronder de verschillende activiteiten in de omgeving Otterlo.

Campings in Otterlo op de Veluwe

De campings in Otterlo liggen op de Veluwe. De Veluwe staat bekend om stuifzand, prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden, zacht stromende beken en schapenkuddes. Maar de Veluwe biedt veel meer dan dat. Zo zijn er verschillende topattracties, beroemde musea, historische steden en je kan er volop genieten en actief zijn in de prachtige natuur. Een bijkomend voordeel is dat de Veluwe maar op een uurtje afstand ligt van de randstad.

Het Nationaal Park De Hoge Veluwe

Vlakbij gelegen ligt het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Het Nationaal Park De Hoge Veluwe kent verschillende landschapstype. Deze wisselen elkaar continu af. De ideale manier om het gebied te verkennen is door middel van een fiets. Met 40 kilometer aan fietspaden fiets je door loof- naald- en gemengde bossen, maar ook over heidevelden (nat en droog), grasvlakten en stuifzandlandschappen. Heerlijk om tot rust te komen.

De Apenheul op kleine afstand campings in Otterlo

Vlakbij de campings in Otterlo vind je de Apenheul. Een bos vol loslopende apen. In dit mooie groene park lopen meer dan de helft van de apen vrij rond tussen de bezoekers. De Apenheul is het ideale dagje uit voor het hele gezin. Leer alles over verschillende apen en hun natuurlijke omgeving.

De Julianatoren

Ben je met kinderen op vakantie? Ga dan naar pretpark Julianatoren. Deze is makkelijk bereikbaar vanaf de campings in Otterlo. Het pretpark kent meer dan 60 te gekke attracties. Hier kan je genieten van een heerlijke dagje uit met kinderen van 2 tot 12 jaar. Er zijn genoeg dingen te beleven zo kan je paardrijden als een cowboy over de paardenbaan, op safari door de safaribaan of één van de shows bewonderen van Jul & Julia.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *