http://www.marketingonline.nl/sites/default/files/artikel/vakantietrends.jpg

Vakantietrend van 2015: blind reis boeken

Verrassingsreizen
Je koffer pakken en vertrekken, niet wetende waar je heen gaat. Een uitstapje naar een onbekende bestemming, Het is dé vakantietrend van 2015. Als paddenstoelen schoten de afgelopen tijd online organisaties uit de grond. Verrassingsreizen zijn volgens trendwatcher Adjiedj Bakas een gat in de markt.

Mystery-concept
Al 500 reizigers hebben een verrassingsreis bij srprs.me geboekt. De concurrent genaamd Eurocult heeft het afgelopen jaar zo’n 100 reizigers op onbekende vakantie gestuurd. De grootste groeiers zijn studentenreizen en citytrips. Opvallend is dat huwelijksreizen ook steeds meer gevraagd worden, de verwachting is met minimaal 500 procent in het komende jaar.

Keuzestress
Het fenomeen is uiterst nuttig voor mensen die voor een reis last hebben van keuzestress. Je kunt eenvoudig aangeven waar je absoluut niet heent gestuurd wilt worden, en vervolgens hoef je je voor de rest geen zorgen meer te maken.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/maesse30/domains/123reisblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *