hiker-travel-trip-wander-163688

Relatiegeschenken om mee te nemen

Eens in de zoveel tijd gaat de gemiddelde mens graag op vakantie. Even heerlijk weg uit de dagelijkse sleur. Koffers en tassen worden ingepakt en plannen worden gemaakt voor een onvergetelijke tijd. Wanneer je voorbereid op vakantie gaat zorg je natuurlijk voor een mooie label aan je koffer met je naam een adresgegevens. Dit zou niet vergeten moeten worden, want stel je koffer of backpack raakt uit zicht wil je natuurlijk dat deze wel weer bij jou terecht komt. Een adres, telefoonnummer en emailadres zijn dus van groot belang. Soms moet de reiziger wellicht weer even herinnerd worden aan het belang van dit kofferlabel en daar kun jij met je bedrijf op inspringen. Wanneer je zorgt voor een kofferlabel als relatiegeschenk doe je niet alleen een goede daad voor de reiziger, maar help je jezelf ook nog eens aan reclame. Een win-win situatie dus.

Logo op een relatiegeschenk


Reizen is enorm populair geworden sinds de vliegtuigritten goedkoper en betaalbaarder zijn geworden. Op deze rage inspringen met je bedrijf is dan ook een goed idee om jezelf goed te promoten zonder dat je jezelf opdringt. Door je logo op een kofferlabel te plaatsen en deze rijkelijk te verspreiden zorg je niet alleen voor zichtbaarheid van je bedrijf in Nederland, maar val je ook nog eens op in andere landen. Ben je gelinkt aan Nederland, kun je er van op aan dat andere Nederlanders in het buitenland oog voor de koffer labels zullen hebben. Immers als je als Nederland in het buitenland bent vind je het altijd erg leuk als je iets Nederlands tegenkomt.

Verscheidenheid van relatiegeschenken

Natuurlijk is er naast het koffer label nog veel meer mogelijk op het gebied van relatiegeschenken. Vaak kun je inspelen op hetgeen waar je voor staat als bedrijf. Verkoop je bijvoorbeeld chocolade, dan kun je denken aan een sleutelhanger in de vorm van een chocolade reep met je logo erop. Een relatiegeschenk is onmisbaar voor goede promotie voor je bedrijf. Je ziet het namelijk overal onverwacht weer terug. Voor je het weet ben je op vakantie in Marokko en zie je een aantal koffer over de bagageband voorbij rollen met jouw bedrijfslogo op hun label.

Bron: https://www.relatiegeschenken.nl

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *