Reistip: Rondreizen vergelijken met ReisOase

Korte tijd geleden is ReisOase.nl gelanceerd. ReisOase.nl vergelijkt rondreizen over de gehele wereld.

Je hebt de keuzen om aan te geven wanneer je wilt vertrekken, en wat je maximale budget is. Dat maakt het zoeken al een stuk gemakkelijker. De prijs die getoond wordt is ook de daadwerkelijke prijs van de rondreis en niet (zoals touroperators dat vaak doen) een ‘vanaf prijs’. Je weet dus direct wat de rondreis je gaat kosten.

Wanneer je een aantal mooie rondreizen gevonden hebt, kan je deze op verschillende manieren vergelijken. De makkelijkste manier is wellicht doordat de reisroutes van de verschillende reizen overzichtelijk op één kaart getoond worden. Zo zie je dus direct het verschil in wat je allemaal gaat bezoeken. Eigenlijk de basis van een rondreis dus. Daarnaast kan je vergelijken op prijs en vertrekdatum, net wat voor jou het belangrijkst is.

Als je alleen de reizen wilt zien die een bepaalde plek in hun route opgenomen hebben, dan kan je ook dit filter toepassen. Hiertoe type je heel eenvoudig de naam van de plaats in die je wilt zien en de reizen die deze plaats aandoe verschijnen vanzelf.

ReisOase toont zelfs de routes van rondreizen van reisorganisaties die zelf geen kaartjes hebben. Op deze manier doet ReisOase een poging om echt transparantie in het zoekproces te brengen, zodat je na een bezoek aan de site direct weet wat er te boeken is.

Momenteel zijn er 8 aanbieders aangesloten op ReisOase.nl: alle groepsreizen, individuele rondreizen, wandelreizen, fietsvakanties en familiereizen van Djoser, Shoestring, Koning Aap, Kras, SNP, Sawadee, NRV en Fox Vakanties kunnen tot in detail doorzocht en vergeleken worden. Het aanbod van deze 8 organisaties maakt het mogelijk om rondreizen in 122 landen te vinden. In totaal bestaat het aanbod uit 2.041 reizen met 14.173 mogelijke vertrekdata. Ruim voldoende om de ideale rondreis te vinden!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/maesse30/domains/123reisblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *