Reis langs de Australische oostkust


Bron: pacificislandtravel.nl

De oostkust is de meest populaire route van Australiƫ. Het is makkelijk om deze te bereizen en er zijn altijd genoeg medereizigers te vinden. De volgende hoogtepunten zijn onmisbaar op deze fantastische reis.

Begin de route in het bruisende hart van de stad Sydney. Er valt hier enorm veel te beleven, dus neem er de tijd voor. Proef de sfeer van het uitgaansleven in de Darling Harbour, beklim de Harbour Bridge en woon een voorstelling bij in het Opera House. Het bezoek is niet compleet zonder een duik of surfles te nemen op het beroemde strand Bondi Beach.

Brisbane is de subtropische hoofdstad van Queensland. Bezoek de mooie botanische tuinen, knuffel een koala of voer wilde dolfijnen. Het is ook leuk om een tocht langs de rivier te maken en pootje te baden bij het kunstmatige strand South Bank.

Surfers Paradise ligt aan de Gold Coast en is omringd door attractieparken en waterparken. Trek een dagje uit voor een bezoek aan een van de sensationele parken: Dreamworld, Movie World, Sea World of Water World.

Vanaf Airlie Beach is het mogelijk om een boottocht te maken langs de prachtige Whitsunday Islands. Er zijn mooie witte stranden en je kunt duiken of snorkelen op het koraalrif.

De laatste bestemming van de reis is het zonovergoten Cairns, dat bekend staat om het Great Barrier Reef. Er is voor iedereen wel wat te beleven. Neem een excursie naar de regenwouden, rust uit op de tropische stranden, verken het soortenrijke Great Barrier Reef of ga skydiven voor de waaghalsen!

Reizen langs de Australische oostkust zal niet zonder een visum kunnen. Op de website van visumvoor.com kan je een visum voor Australiƫ heel gemakkelijk aanvragen en betalen middels ideal. Het visum zal binnen 24 uur opgestuurd worden. Met meer dan 100 positieve beoordelingen op de website wordt de visum dienst van visumvoor.com ontzettend goed beoordeeld. Vraag nu jouw visum voor Australie aan via visumvoor.com.