parkeren schiphol

Parkeertarief Schiphol

Benieuwd naar het parkeertarief van Schiphol? In dit artikel gaan we de verschillende parkeerproducten van Schiphol na. Zo kunt u zelf bepalen of parkeren op Schiphol interessant voor u is of te duur, in dat laatste geval kunt u eventueel nog voor een andere optie kiezen.

Schiphol Smart Parking

Schiphol Smart Parking kunt u al afnemen vanaf €49,50 voor 8 dagen. U kunt dit parkeerproduct voor 2 dagen of langer afsluiten. Via de website van Schiphol kunt u de precieze tarieven op een eenvoudige manier berekenen. U staat met Schiphol Smart Parking niet overdekt.

Schiphol Terminal

Wanneer u kort en dichtbij Schiphol wilt parkeren is het raadzaam om voor de Schiphol Terminal te kiezen. U parkeert daar voor €33,50 per dag in P1 of P2, op loopafstand van de terminal. U kunt uw parkeerplaats online reserveren of ter plaatse parkeren en betalen. Bekijk de website van Schiphol voor aanbiedingen.

Schiphol Valet parking

Wilt u geen tijd verspillen aan het ophalen of wegbrengen van uw auto? Dan kunt het best voor Schiphol Valet kiezen. Met Schiphol Valet parkeert u snel en gemakkelijk op een locatie in de buurt van het vliegveld. Via de website kunt u vlak voor vertrek reserveren en tevens allerlei extra services gebruiken. Uw auto wordt tussen vertrek 2 en 3 in een speciale sectie geparkeerd, in de garage, veilig en overdekt.

Ga naar onze site om alle mogelijkheden te bekijken. Schiphol biedt verschillende mogelijkheden om het parkeren van uw auto te vergemakkelijken.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *