IMG_8976

Mijn vakantie in Indonesië

Dit jaar ben ik naar Indonesië geweest. Wat ik daar heb beleefd wilde ik in dit artikel vertellen. Het was een harstikke leuke vakantie en ik heb een heleboel leuke dingen gedaan. Ik had een aantal maanden voor mijn vertrek mijn tickets geboekt voor een leuke prijs. Ik zou gaan vliegen vanaf Eindhoven Airport. Ik heb daar een korte vlucht gepakt naar Berlijn. Vanaf daar ging ik met air Berlin naar Kuala Lumpur. Vanaf daar ben ik met Air aisia naar Bali gegaan. Omdat ik met de auto naar Eindhoven moest ik mijn auto op het vliegveld parkeren. Ik ben toen gaan zoeken naar een website voor parkeren bij Eindhoven Airport en heb ik een plek gevonden via parkereneindhoven-airport.nl. Dit maakte de begin van mijn reis super makkelijk omdat ik alle parkeerprijzen kon vergelijken en zo de goedkoopste kon uitkiezen. Uiteindelijk heb ik voor Park en Fly P600 omdat dit de goedkoopste keus voor mij bleek.

Zon, zee en bergen

Met mijn backpack tas heb ik In Indonesië alles bezocht. Ik ben naar mooie stranden geweest zoals Kuta beach op Lombok en Kuta beach op Bali, dit waren grote stranden met prachtig helder water. Op de grootste eiland van Indonesië, Java, heb ik bergen beklommen. Deze bergen waren zo hoog dat ik me boven de wolken bevond. Eén van de mooiste uitzichten die ik heb gezien. Al met al was het ervaring die alles te boven ging en zeker voor herhaling vatbaar. Zoals elke vakantie kwam ook hier een eind aan en moest ik weer naar huis. Ik vloog weer naar Eindhoven Airport en daar heb ik mijn auto weer opgehaald en ben ik naar huis gereden. Een ervaring rijker en ik kijk weer uit naar de volgende zomer backpacken.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *