restaurant

Kwaliteit voedsel in restaurants

Zoek jij nog een catering dat heerlijk eten serveert?  Dan heb ik goed nieuws, want die is er.

Josselin’s catering verzorgt al meer dan 20 jaar de catering en partyservice op locatie. Dit doen zij in steden zoals Utrecht, Leiden, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Dankzij het complete aanbod aan drankjes en all-in arrangementen weten zij voor iedere gast wat wils te serveren.

Het geheim achter het succes

Dankzij de jarenlange ervaring is Josselin’s Catering in staat om van iedere borrel of bedrijfsfeestje een feestelijke avond te maken. Professionaliteit, kwaliteit en klantgerichtheid staan hierbij centraal. Wat is toch het geheim van deze cateraar? Het antwoord zit verstopt in de kernwaarden van het bedrijf. Deze kernwaarden zijn:

  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Klantgerichtheid

Iedereen kan uitspreken dat deze drie waarden aanwezig zijn in het bedrijf, maar niet iedereen kan dit ook daadwerkelijk. Op de referentiepagina op de site zie je genoeg partijen die kunnen bevestigen dat deze kernwaarden nageleefd worden.

Door de professionaliteit, kwaliteit en klantgerichtheid heeft de cateraar na 20 jaar catering en partyservice zich weten te vestigen als een echte autoriteit in de cateringbranche. Wij zijn dan ook hoe de toekomst van het bedrijf eruit zal komen te zijn.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *