taxi

Het voorbereiden van je reis

Wie een reis plant is daar vaak al lang mee bezig, je kijkt er maanden naar uit en de dagen worden afgeteld. Hetgeen dat ook bij een reis hoort, het voorbereiden wordt juist vaak nagelaten. In deze blog geven we je drie tips voor het voorbereiden van je reis. Zodoende kun je direct zelf aan de slag met de gegeven tips!

Huur je fiets, scooter, quad of motor vooraf

Het huren van een scooter of anders vervoersmiddel is erg prettig. Fijn rond toeren en je kunt meer van de omgeving zien. Een bekende truc is dat de prijzen voor toeristen vele male hoger liggen dan voor de lokale bevolking. Tevens zijn scooters erg schaars tijdens de drukke vakantieperiode. Via Tweelers kun je gemakkelijk een van deze vervoersmiddelen vastleggen voor op je vakantie.

Reserveer je parkeerplek bij het vliegveld

Buiten dat het parkeren bij vliegvelden de laatste jaren sterk in prijs is gedaald stijgen de prijzen last minute juist sterk. Via www.vliegenenparkeren.nl kun je gemakkelijk een parkeerplaats reserveren bij het vliegveld. Zij garanderen de laatste prijs en zodoende bespaar je gemakkelijk 50% op je parkeerkosten! Zo is Weeze Airport parkeren zelfs 70% goedkoper dan parkeren op het vliegveld zelf! De shuttle service van en naar het vliegveld zit tevens altijd bij de prijs inbegrepen en is 24 uur per dag beschikbaar!

Een taxi naar het vliegveld

Een andere mogelijkheid is om je auto te parkeren bij het vliegveld. Wat nog gemakkelijker is is een website die je niet alleen helpt bij het vinden van je taxi naar het vliegveld maar ook van het vliegveld naar je hotel! Dat doet Tixi-Taxi, via deze website vind je gemakkelijk een taxi die bij je past! Ook voorziet dit platform in de behoefte om ter plekke een parkeerplaats te reserveren.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *