OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een fietsvakantie door Engeland

Engeland is het perfecte land voor een heerlijke fietsvakantie. Ontdek te fiets de glooiende landschappen en schilderachtige cottages. Neem ’s avonds een biertje in een lokale pub en geniet van een authentieke fish & chips uit een opgevouwen krant van een kraampje aan zee. Tijdens een fietsvakantie heeft u ook tijd om rustig in de Engelse cultuur te duiken en een van de eeuwenoude abdijen en theaters te bezoeken.

Standplaats of trektocht

Eigen-Wijze Reizen biedt trektochten aan in Engeland. Een trektocht is een fietsvakantie waarbij u van locatie naar locatie fietst. U overnacht dan elke avond in een ander hotel. Eigen-Wijze Reizen zorgt ervoor dat uw bagage vervoerd wordt naar uw volgende bestemming; u hoeft niet zelf met uw bagage te fietsen. Het mooie van een trektocht is dat u veel meer afstand kunt afleggen en daardoor verschillende soorten omgevingen ziet. Zo kunt u aan het begin van uw vakantie bijvoorbeeld middenin het land zitten en uw vakantie eindigen aan het strand. Of van Parijs naar Londen fietsen.

Geniet van de mooiste fiets- en wandelreizen

Eigen-Wijze Reizen biedt fiets- en wandelvakanties aan voor iedereen die het leuk vindt om te fietsen. Ongeacht uw conditie en fysieke gesteldheid. Bij alle reizen staat hoe zwaar de reis is. U kunt zelf bepalen of u dit te zwaar vindt of juist graag de uitdaging aangaat. De fietsvakantie of wandelvakantie  door Engeland heeft een lage moeilijkheidsgraad. Daarom kan iedereen genieten van het fietsen door het Engelse platteland, langs slingerende weggetjes, schattige huisjes en door de koolzaadvelden. Net als alle fietsvakanties van Eigen-Wijze Reizen zijn de Engelse reizen individueel. U kiest zelf met wie u reist en er gaat geen gids mee. U krijgt een routebeschrijving mee en bepaalt zelf uw tempo.

Wilt u graag meer informatie over de mooiste fietsreizen en wandelreizen? Bekijkt u dan gerust even onze website. Of u nou op vakantie wil naar Engeland, Oostenrijk, Denemarken of Frankrijk. Bij ons vindt u altijd wel een gepaste fietsvakantie

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *