dubai

De beste hotels in Dubai

Dubai is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot één van de meest bezochte wereldwijde bestemmingen van vakantiegangers. Het is een verbindingspunt tussen Afrika, Azië en Europa en wordt gebruikt als globale economische haven. Het is het zakelijke en culturele centrum van het Midden-Oosten, en zeker het bekijken waard.

Hotels in Dubai

Er zijn meer dan 650 verschillende hotels in Dubai. Daaronder vallen zowel goedkope gasthuizen als luxe vijfsterrenhotels en alles wat daar tussen zit. De populairste wijken in Dubai zijn Jebel Ali, Strand & Kust, Bur Dubai en Palm Jumeirah. Voor iedere reiziger is hier wat wils. De meeste hotels in Dubai zijn vier- of vijf sterren hotels, maar Dubai beschikt zelfs over een zeven sterren hotel: de Burj Al Arab.

Makkelijk hotels zoeken

Via sites als Dubai Hotel kun je gemakkelijk en snel hotels vergelijken. De site biedt een gratis hotelchecker waarmee je verblijven kunt zoeken voor de datum waarop je in Dubai bent. Je kunt specifiek zoeken op bijvoorbeeld het aantal kamers, de prijs, het aantal sterren, de voorzieningen of zelfs de afstand tot het dichtstbijzijnde strand. Bij het zoeken naar hotels toont de hotelchecker zowel de prijs als de algemene beoordeling van het hotel in kwestie. Als je in die toekomst van plan bent om Dubai te bezoeken, is de hotelchecker zeer aan te raden.

Tips voor vakanties in Dubai

Dubai staat onder Islamitisch bewind, wat betekent dat er andere regels gelden als in Nederland. Alcohol is bijvoorbeeld alleen buiten hotels toegestaan als hier een vergunning voor is. Houd hier rekening mee. Over het algemeen is Dubai niet duur: de toeristische attracties zijn echter best prijzig. Vraag van tevoren toestemming voor foto’s en toon respect naar de Ramadan. In Dubai wordt er over het algemeen fooi gegeven in

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *