7 leuke camperbestemmingen in Europa

Gratis stockfoto met aanhangwagen, achtergelaten, auto

Als je op zoek bent naar een ontspannende vakantie in Europa kun je een luxe camper huren bij Oortgiese Campers. Door eropuit te gaan met een luxe camper kan je verschillende bestemmingen in bezoeken op je eigen tempo. Weet je nou niet waar je moet beginnen? Dan lees je hier 7 bestemmingen in Europa die je met de camper kan bezoeken.

Camperbestemmingen dicht bij huis: Duitsland, Frankrijk en Spanje

Ben je op zoek naar leuke camperbestemmingen, maar wil je toch niet al te ver van huis gaan? Dan zijn Duitsland, Frankrijk en Spanje de bestemmingen waar je moet zijn. Steden zoals Berlijn en Extremadura zijn uitstekend plekken om te stoppen voor een stedentrip. Hier kan je gerust een kijkje nemen bij historische monumenten en lokale restaurants. Daarnaast kan je in steden zoals Bretagne genieten van prachtige landschappen en comfortabele temperaturen. Ook voor korte vakanties zijn dit uitstekende camperbestemmingen om toch even te genieten van een ontspannend vakantiegevoel.

Camperbestemmingen verder van huis: Kroatië, Montenegro, Slovenië en Noorwegen

Ben je toch liever op zoek naar een avontuurlijk bestemming? Dan moet je naar Kroatië, Montenegro, Slovenië en Noorwegen. Om in alle rust te genieten van de groene natuur met prachtige gebergtes, moet je zeker een stop maken in Bovec en Lanterna. Daarnaast kan je ondanks de wat lagere temperaturen op de Lofoten eilanden bij Noorwegen, ook hier genieten van de stille en rustgevende natuur. Op zoek naar een zonnige bestemming voor een redelijk prijsje? Dan is het Skadar meer in Montenegro een uitstekende keuze. Tijdens de reis hier naartoe kom je al veel bezienswaardigheden tegen, zoals lange rivieren en prachtige stranden.

Maak de camper klaar voor vertrek

Om optimaal te genieten van je vakantie kan je een luxe camper huren, die jou naar alle gewenste bestemmingen op jouw lijstje brengt. Daarnaast kan je alles wat je nodig hebt voor je reis eenvoudig meenemen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken of al je spullen wel meekunnen. Met een comfortabele en luxe camper kan je zorgeloos beginnen aan jouw vakantie trip door Europa. Bekijk hier het aanbod van campers in de verhuur.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *