Parkeren op Eindhoven Airport

3 tips voor parkeren op Eindhoven Airport

Vlieg jij komende vakantie vanaf Eindhoven Airport? Dan is het handig om van te voren te verdiepen in de parkeermogelijkheden bij het vliegveld. Je kan natuurlijk parkeren op de parking van de luchthaven zelf, echter zijn er ook nog goedkope parkings te vinden. Wil je besparen op de parkeerkosten bij Eindhoven Airport? Lees dit artikel met drie handige tips om goedkoper te parkeren bij de luchthaven!

Tip 1. Parkings vergelijken

De belangrijkste tip die wij kunnen geven is het vergelijken van parkings. Op het moment dat je de vakantie en vlucht hebt geboekt kan je direct gaan zoeken naar de goedkoopste parkings in de buurt van Eindhoven Airport. Hiervoor zijn verschillende websites waarop je alle parkeeraanbieders in één overzicht met elkaar kunt vergelijken. Tijdens het vergelijken is het wel verstandig om te letten op de afstand naar de luchthaven. Het liefst wil je natuurlijk zo dichtbij mogelijk bij de luchthaven zitten voor een prikkie!

Tip 2. Zoek naar aanbiedingen

Het vergelijken van parkings levert altijd een besparing op de parkeerkosten op. Het zoeken naar aanbiedingen levert niet altijd korting op, maar regelmatig zie je op veilingsites parkeertickets voor bij de luchthaven voor een klein prijsje geveild worden. Denk hierbij aan Vakantieveilingen en Groupon. Op deze websites zie je soms ook parkeren op Eindhoven Airport in de aanbieding voorbij komen. Als je profiteert van zo’n aanbieding dan bespaar je helemaal flink op de parkeerkosten!

Tip 3. Reserveer vooraf

Met de auto naar de luchthaven rijden om vervolgens ter plekke een parking te kiezen is zeker niet de voordeligste optie. Al snel parkeer je in de parkings van de luchthaven zelf, die over het algemeen een stuk duurder zijn. En dat terwijl er parkings dichterbij de luchthaven zitten en goedkoper zijn. Vooraf reserveren zorgt ervoor dat je precies weet hoeveel geld je kwijt bent aan het parkeren. Ook geeft het je zekerheid dat er nog een plekje vrij is. Zeker in het hoogseizoen geeft dit een fijn gevoel.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *