nerja-957035_1920

Verlangen naar een vakantie in Spanje

Nu de herfst zijn intrede heeft gedaan in Nederland beginnen de temperaturen ook weer te dalen en kunnen de sjaals en handschoenen weer uit de kast worden getrokken. ’s Nachts worden we al geconfronteerd met vorst aan de grond en er wordt al weer gretig gebruik gemaakt van de verwarming in huis.

We kijken met weemoed terug naar de zomer en verlangen eigenlijk weer terug naar de temperaturen boven de 20 graden Celsius. In andere delen van Europa zijn de temperaturen nog wel aangenaam. In het zuiden van Europa is het nog heerlijk vertoeven en kan men nog in T-shirt over straat lopen. In de herfstvakantie en tijdens de kerstdagen kiest men er dan ook vaak voor om een weekendje of een weekje de zon op te zoeken in andere delen van Europa.

Spanje is dan natuurlijk een ideale plek om even de kou van Nederland te ontvluchten.

Een vakantiehuisje huren in Spanje tijdens de winter?

In verschillende delen van Spanje kunnen er in de periode van oktober tot en met december nog wel temperaturen boven de 20 graden bereikt worden, een goede reden voor veel Nederlanders om even een lekker weekje in een vakantievilla of huisje in Spanje te huren. Catalonië, Andalusië en de eilanden zijn een goede plek om even wat zon te pakken tijdens de winterperiode.

Je kunt dus vakantiehuisjes huren aan de kust maar ook in het binnenland. Een dagje strand pakken in november behoort dus zeker tot de mogelijkheden als je op vakantie bent in Spanje. Hou je meer van een actieve vakantie kies dan voor een villa in het binnenland van Spanje. Er zijn diverse authentieke vakantiehuisjes in mooie bergachtige gebieden waar erg veel mogelijkheden voor een leuke wandeling zijn.

Spaanse Costa of een villa in het binnenland?

Mogelijkheden voor een actieve vakantie en een zonvakantie heb je allebei in Spanje en met de vakantiehuisjes van La Taha kun je kiezen voor een vakantie aan de Spaanse Costa of een fraai vakantiehuisje ergens in het binnenland van Spanje.

Aan het strand liggen met temperaturen van 20 graden zien de meeste mensen wel zitten, maar ben je meer van de natuur en het sightseeën dan kun je ervoor kiezen om een vakantiehuis in de natuur te huren. Bekijk het complete aanbod vakantiehuizen op de website van La Taha en kies een gave vakantiewoning uit voor tijdens de winter!

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *