Verhuizen naar het buitenland

green trees near body of water during daytime

Lees in dit artikel hoe makkelijk emigreren kan zijn. Als voorbeeld, verhuizen naar Zwitserland lijkt ingewikkeld maar is dat niet, zolang je maar het goede verhuisbedrijf in de arm neemt. Een verhuisbedrijf neemt niet veel sjouwwerk uit handen, maar regelt ook de goede documenten voor de douane, en achteraf zul je zeggen, het is net zo eenvoudig dan in dezelfde woonkern verhuizen.

 

Alle hulpmiddelen

Ook als het niet verhuizen naar het buitenland betreft, gaat alles bij een verhuisbedrijf zo handig. Voor professioneel verhuizers is verhuizen dagelijks werk, zij hebben de ervaring en routine. Daarbij heeft een verhuisbedrijf alle denkbare hulpmiddelen zoals hondjes en steekwagens. Met alle gemak rollen zij een inboedel of het inventaris van een bedrijf de laadklep van de verhuiswagen op. Om beschadigingen te voorkomen gebruiken verhuizers veel dekens. Als het een bovenwoning betreft dan plaatsen de verhuizers een elektrische verhuislift tegen de gevel, en gaat zo alles van boven naar beneden of andersom. Opvallend is dat het zo snel gaat, en met de minimale kans op beschadigingen. Mocht er wel schade ontstaan, en dat is zo goed aan een verhuisbedrijf, dan keert de verzekering uit. Je weet van tevoren wat de verhuizing gaat kosten, want dat is bepaald en er komen geen bedragen door schade bij. Als je zelf gaat verhuizen met een gehuurd busje en vrienden of familie, is dit altijd afwachten.

 

Soms met full service

Niet alleen met verhuizen in het binnenland, maar ook bij verhuizen naar Zwitserland, is full service mogelijk. Je moet dan denken aan in- en uitpakservice. Maar ook aan montagewerkzaamheden. In Nederland monteren de verhuizers een lamp af, en in dat andere land hangen zij de lamp weer op. Zo gaat het ook met het af- en aansluiten van de tv en radio, en leggen zij de spullen weer in de kast. Bij het verhuizen naar het buitenland is het slim om naar full service te informeren. Je kan de verhuizers de sleutels van je huis in Nederland geven, daarna naar dat vakantiehuisje of pension in dat andere land reizen. Je kan van daaruit je nieuwe huis decoreren en zolang in het vakantiehuisje of pension slapen totdat het transport met je inboedel en de verhuizers er zijn. Kort daarop kun je in je andere huis verblijven, want alles is over en staat op z’n plek. Zo makkelijk kan verhuizen naar het buitenland zijn.

 

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *