legohotel

Slapen in een hotel van Lego!

Een piratenboot, bewegende draken en bijna 3 miljoen Lego steentjes. Voor families met jonge kinderen, is het nieuwe Legoland hotel een droom die uitkomt!

Dit drie verdiepingen tellende hotel, met 250 kamers, is begin april geopend in het Legoland resort in Californië. En het is het enige Legoland hotel in de Verenigde Staten. De twee overige hotels zijn te vinden in Engeland en Denemarken.

Toch is het hotel helaas niet helemaal gebouwd van kleine, gekleurde steentjes. Maar het heeft ongeveer 3400 ongelofelijke  bouwwerken die wel geheel gemaakt zijn van Lego. Zo is de muur achter de check-in balie geheel van Lego en ook de plant die op de balie staat is hiervan gemaakt.

Elke kamer is gedecoreerd in een van drie thema’s. Als je hier wilt logeren kan je kiezen tussen een piraten, avontuur of ridder thema. Elke kamer heeft een apart kindergedeelte met een stapelbed en biedt plaats voor maximaal 3 kinderen. En op elke kamer kan je op zoek gaan naar een heuse schat!

Een ander voordeel van slapen in dit hotel is dat hotelgasten extra vroeg het park in mogen. Nog voor de poorten open gaan voor de andere gasten!

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *