New Orleans

Te veel gedronken? Deze conciërge helpt je van je kater af!

Heb je teveel gedronken tijdens een avondje stappen in Bourbon Street, New Orleans? Het luxe hotel Ritz-Carlton New Orleans heeft de oplossing. Gasten die logeren in het exclusieve “ Club Level Maison Orleans” gedeelte worden door een persoonlijke conciërge van hun kater afgeholpen.

Gasten krijgen ’s ochtends een speciale Bloody Mary of een “ herstel” Kir Royal, vers fruit en al het andere dat nodig is om van een kater af te komen.  Deze populaire service is alleen beschikbaar in het Ritz-Carlton New Orleans en helpt elk weekend tientallen gasten weer op de been.

Ook in andere hotels zijn er speciale conciërges te vinden. Zo kan je in Boston trainen met een professionele hardloper. En in het Ritz-Carlton Reynold’s Plantation, net buiten Atlanta, heb je een BBQ butler ter beschikking die je van tips voorziet voor het creëren van de perfecte maaltijd. En wil je relaxen? Dan krijg je in het Viceroy Riviera Maya in Playa del Carmen een eigen Zeep Conciërge, die je een keus biedt uit verschillende, kleurrijke zeepjes die vervolgens vers voor je worden afgesneden.