ohra

Op reis met de auto? Hoe zit het met je autoverzekering

Het op reis gaan met de auto is nog steeds mateloos populair. Ondanks dat de vliegtickets steeds goedkoper worden en de treinverbindingen steeds beter zijn geregeld kiezen we toch nog voor het gemak van de auto. Het zien van de omgeving op reis en het zelf bepalen van hoe laat en wanneer je gaat rijden weegt blijkbaar niet op tegen de extra tijd die je kwijt bent aan het rijden. Ben jij ook van plan om op vakantie te gaan met de auto? Regel dan ook de praktische zaken, zoals je verzekeringen.

Je autoverzekering

Op vakantie zullen sommige zaken onder een reisverzekering vallen, maar een deel blijft aansprakelijk voor de autoverzekering. Het is daarom noodzaak om goed inzichtelijk te hebben waarvoor je gedekt bent op reis. Ga je een auto huren voor op vakantie? Vraag dan bij de verhuurder na hoe het geregeld zit met de verzekeringen in het buitenland!

Ga ook even na hoe het met de regels zit in de landen die je gaat bezoeken. Veel van deze landen vallen binnen de EU en hebben dan ook veel dezelfde regels als je gewend bent in Nederland, maar er zijn ook landen die toegankelijk zijn met de auto waar de regels anders zijn dan in Nederland.

De reisverzekering.

Zoals net ook vermeld werd zullen veel zaken onder je reisverzekering vallen. Het is dan ook van belang om een goede reisverzekering af te sluiten. Heb je kinderen? Sluit dan ook een reisverzekering voor hen af. Je kan kiezen voor een doorlopende reisverzekering, zodat je altijd gedekt bent, maar je kan ook kiezen voor een kortlopende reisverzekering voor je vakantie periode.

Waar verzekeren?

Volmondig.. Ohra! Ohra verzekeringen bieden de breedste dekking en beste service. Je komt hier niet voor onverwachte zaken te staan als je een keer met pech langs de weg staat. Zij proberen je in alle gevallen zoveel mogelijk te helpen waar mogelijk is. Tevens zijn er met de autoverzekering vele mogelijkheden en is er voor iedere auto en situatie een passende verzekering af te sluiten.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/maesse30/domains/123reisblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *