1

5 betaalbare privé-eilanden om te huren

Stiekem dromen we allemaal van een vakantie op een privé-eiland. Toch? Alleen dat prijskaartje toch best pittig… Toch kan een eiland huren best goedkoop zijn! Check maar eens het lijstje van Grandlife hieronder. Van een heel eiland in South Carolina voor slechts €18,50 tot een VIP-eiland in Florida met eigen helikopterplatform.

 

  1. Een eigen eiland in de Bahama’s

Ship Channel Cay in de Bahama’s helemaal voor jezelf? Dat kan! Voor nog geen €100 per persoon. Bij het schitterende eilandje krijg je ook nog eens een fulltime serviceteam terwijl jij met je billen bloot geniet van een kokosnoot. Toch liever onder de mensen maar wél naar de Bahama’s, dan is Hotel Atlantis Paradise Island – Royal Towers misschien meer jouw ding.

1

Prijs: vanaf €386 voor vier personen.

 

  1. Een Caïribisch privé-eiland in Belize

Verzamel je achttien leukste familieleden en vrienden en reis samen naar Royal Belize af. Het eiland is inclusief onbeperkte toegang tot zee-kajakken, snorkels en paddleboards.

 2

Prijs vanaf €4.286 voor achttien personen.

 

  1. Slapen te midden van het koraalrif in Belize

Voor wie dol is op de zee en alles wat er in de zee leeft: Bird Island in Belize is toch echt wel een dream come true. Middenin het kristalheldere water en een koraalrif geniet je hier to the max. En, het is er altijd mooi weer!

3

Prijs: vanaf €258 voor vier personen.

 

  1. Een eiland voor jezelf in de Filipijnen

Het privé-eiland Ipil Waterfront is verborgen in het hart van Palawan, een archipel met 1.780 eilandjes in de Filippijnen. Sla je handdoekje uit op de bountystranden en geniet van het geweldige uitzicht op de enorm hoge kliffen. Ook een leuke optie in de Fillipijnen: Magic Island (Moalboal). Het staat dan niet op een privé-eiland, maar een paradijsje is het er wel.

 4

Prijs: vanaf €612 voor zeven personen.

 

  1. Bij je vakantie in de Florida Keys mag een privé-eiland niet ontbreken

East Sister Rock Island ligt in het hart van de Florida Keys. Even een boodschapje doen? No prob. Je staat binnen drie minuten met je eigen speedboot op het vasteland. Of is de boot te gewoontjes? Het eiland komt met een helikopterplatform.

 5

Prijs: vanaf €812 voor acht personen.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/maesse30/domains/123reisblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *