lefkas

De 3 goedkoopste strandhotels

In de crisistijd willen maar weinig mensen besparen op hun vakantie. Aan even tot rust komen aan een tropisch strand hangt vaak een pittig prijskaartje. Toch zijn er 5 hotels waar je al voor weinig geld kunt overnachten, direct aan zee.

Lefkas Village op het eiland Paros, Griekenland is het eerste budget strandhotel. Hier vind je geen massatoerisme, maar pittoreske dorpjes en een prachtige uitzicht over de azuurblauwe zee. En dat voor slechts 50 euro per nacht!

Het Copamarina Beach resort en Spa hotel is gelegen op het eiland Puerto Rico. Bij dit hotel vind je uitgestrekte stranden met palmbomen, tropische tuinen en natuurlijk heel veel zwembaden. Ideaal voor een luie strandvakantie. En ook dit hotel past prima in elk budget, al vanaf €100 overnacht je in dit prachtige hotel.

Het laatste hotel is Villa Serena op de Dominicaanse Republiek. Deze, buiten het toeristische centrum gelegen, accommodatie ligt direct aan het prachtige witte zandstrand. In dit gedeelte vind je geen grote resorts, maar kleinschalige hotels in de echte, Dominicaanse stijl. Verblijven in dit hotel is al mogelijk vanaf 90 euro per nacht.

Een heerlijke strandvakantie hoeft niet duur te zijn. Helaas zijn alle bovenstaande prijzen zonder vliegticket. Wie buiten het hoogseizoen reist heeft een grote kans op betaalbare vliegtickets. Vergelijk de prijzen van deze tickets en zorg dat je nooit meer te veel betaalt voor je strandvakantie!